Nedcool

Nedcool. Van -4 tot +40ºC

Direct koelopslag nodig?
Bel 0418-636300

Certificering

Onze dienstverlening is gecertificeerd volgens BRC, SKAL en AEO. Ook zijn wij een erkende inspectie-locatie en douane-entrepot.

witregel

BRC

Wij voldoen aan de BRC Standard for Storage and Distribution. Deze norm stelt eisen aan activiteiten op het gebied van opslag en distributie.

witregel

Biologische producten

Als SKAL gecertificeerd koelhuis mogen wij biologische producten opslaan en distribueren.

witregel

Erkende inspectielocatie fytosanitaire inspecties

Wij zijn door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) erkend als inspectielocatie voor fytosanitaire inspecties. Inspecties van uw importproducten vinden dus bij koelhuis Nedcool plaats.

witregel

Erkende opslaglocatie levensmiddelen van dierlijke oorsprong

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een erkenning afgegeven voor de opslag van levensmiddelen van dierlijke oorsprong.

witregel

Douane-entrepot

Koelhuis Nedcool beschikt over een vergunning particulier douane-entrepot. Als douane-entrepot kunnen wij import en export goederen voor onbepaalde tijd in transit opslaan. Tijdens de opslagperiode hoeft de eigenaar van de goederen nog geen invoerrechten en BTW te voldoen.

witregel

AEO status

Dankzij onze AEO status (Authorised Economic Operator) verlopen import- en exporttransacties in de Europese Unie sneller en makkelijker.