Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Certificering

Onze dienstverlening is gecertificeerd volgens BRC, SKAL, GlobalG.A.P. en AEO. Ook zijn wij een erkende inspectie-locatie, EG erkend koelhuis, aangewezen controlepunt en douane-entrepot.

BRC
Wij voldoen aan de BRC Standard for Storage and Distribution. Deze norm stelt eisen aan activiteiten op het gebied van opslag en distributie.

Biologische producten
Als SKAL gecertificeerd koelhuis mogen wij biologische producten opslaan en distribueren.

Erkende inspectielocatie fytosanitaire inspecties
Wij zijn door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) erkend als inspectielocatie voor fytosanitaire inspecties. Inspecties van uw importproducten vinden dus bij koelhuis Nedcool plaats. Ook importinspecties voor verpakkingshout en gebruikte land- en bosbouw machines kunnen bij ons worden uitgevoerd. 

Erkende opslaglocatie levensmiddelen van dierlijke oorsprong
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een erkenning afgegeven voor de opslag van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, eieren en kaas. Wij dus een EG erkend koelhuis.

Aangewezen controlepunt voor sinaasappelen (Egypte)
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft Nedcool aangewezen als officieel controlepunt voor sinaasappelen. 

GlobalG.A.P. Chain of Custody (COC)
Nedcool heeft het certificaat GlobalG.A.P. Chain of Custody. Deze certificering zorgt ervoor dat een product met een claim van GLOBALG.A.P. in de gehele keten traceerbaar is en apart wordt gehouden van producten waravan de productieprocessen niet zijn gecertificeerd. 

Douane-entrepot
Koelhuis Nedcool beschikt over een vergunning particulier douane-entrepot. Als douane-entrepot kunnen wij import en export goederen voor onbepaalde tijd in transit opslaan. Tijdens de opslagperiode hoeft de eigenaar van de goederen nog geen invoerrechten en BTW te voldoen.

AEO status
Dankzij onze AEO status (Authorised Economic Operator) verlopen import- en exporttransacties in de Europese Unie sneller en makkelijker.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.