Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Warme opslag

Sommige producten hebben een hele stabiele en specifieke bewaartemperatuur nodig om goed van kwaliteit te blijven. Denk bijvoorbeeld aan voedingsmiddelen, zoals chocolade die op kamertemperatuur moet worden bewaard. Andere producten moeten juist geleidelijk op temperatuur worden gebracht. De temperatuur in onze warme opslag kan tot op een tiende graad nauwkeurig worden ingeregeld, tot maximaal +40 graden Celcius. 
Warme opslag
koelcellen warme opslag

Warme opslag voor pilotproducten en testen

Ook innovaties van R&D-afdelingen die nog in de pilotfase verkeren, komen in onze koelcellen om uitvoerig en tot in detail getest te worden. Denk bijvoorbeeld aan voedingsmiddelen die zomerse temperaturen moeten aankunnen. Of sondevoeding dat wordt blootgesteld aan enorme temperatuurswisselingen om zo te testen of het wel echt steriel geproduceerd is. Wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.
 

Ongediertebestrijding

Een andere toepassing van onze warme opslag is ongediertebestrijding. Door een combinatie van warmte en een laag zuurstofgehalte wordt ongedierte op milieuvriendelijke wijze onschadelijk gemaakt. Dit is bijvoorbeeld goed toepasbaar bij ongedierte in bigbags.
ongediertebestrijding warmte
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord