close
Waar ben je naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
24/7
Start nu direct Offerte aanvragen
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Warme opslag

Wanneer je een product met toewijding en precisie hebt geteeld of geproduceerd, zoek je een partner die met dezelfde aandacht warme opslag verzorgt. Je zoekt iemand die ervoor zorgt dat de temperatuur 24 uur per dag wordt gemonitord en die periodiek handmatig controles uitvoert om de productkwaliteit te bewaken. In dat geval denken we graag met je mee over de ideale warme opslag van jouw product.
Warme opslag
Nauwkeurige warme opslag
Nauwkeurige warme opslag
Sommige producten hebben een hele stabiele en specifieke bewaartemperatuur nodig om goed van kwaliteit te blijven. Of moeten juist geleidelijk op temperatuur worden gebracht. Dan zoek je een warme opslag die tot op een tiende graad nauwkeurig is. Omdat de temperatuur in onze koelopslag kan variëren tussen de -4 en +40 graden (uiteraard op een tiende graad nauwkeurig), kunnen we zo’n beetje alle producten aan.
Warme opslag voor pilotproducten en testen
Zelfs innovaties van R&D-afdelingen die nog in de pilotfase verkeren, komen in onze koelcellen om uitvoerig en tot in detail getest te worden. Denk bijvoorbeeld aan voedingsmiddelen die zomerse temperaturen moeten aankunnen. Of sondevoeding dat wordt blootgesteld aan enorme temperatuurswisselingen om zo te testen of het wel echt steriel geproduceerd is. Wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.
 
Warme opslag voor pilotproducten en testen
Ongediertebestrijding
Ongediertebestrijding
Een andere toepassing van onze warme opslag is ongediertebestrijding. Door een combinatie van warmte en een laag zuurstofgehalte wordt ongedierte op milieuvriendelijke wijze onschadelijk gemaakt. Dit is bijvoorbeeld goed toepasbaar bij ongedierte in bigbags.
Start vandaag nog met jouw koelopslag
Interesse in opslag voor jouw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met je mee over de ideale opslag van jouw product.