Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Gekoelde opslag voor producten

Nedcool biedt gekoelde opslag voor uw producten in gecertificeerde opslagruimtes. Onze koelcellen kunnen we op een tiende graad nauwkeurig instellen op temperaturen tussen -4°C en +40 graden Celsius. In onze gekoelde opslagruimtes zijn we in staat om het zuurstof- en stikstofpercentage te beïnvloeden. Op deze manier kunnen we de ideale bewaaromstandigheden voor het betreffende product creëren. Ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld peren of sinaasappels. Maar ook bepaalde bomen- en plantensoorten kunnen baat hebben bij specifieke gekoelde opslag.
Gekoelde opslag voor producten
Gekoelde opslag sinaasappels

Gecertificeerde opslagruimte met koeling

Onze gekoelde opslagruimte is voorzien van BRC en SKAL-certificering. Daarnaast zijn wij een douane-entrepot en beschikken we over een AEO-vergunning. Nedcool is bovendien een erkende inspectie-locatie voor fytosanitaire controles. Dit geldt tevens voor verpakkingshout en gebruikte bos- en landbouwmachines. Ook is Nedcool’s gekoelde opslag een EG/ NVWA erkende opslaglocatie voor voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong, zoals eieren en kaas.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen staat bij koelhuis Nedcool bijzonder hoog in het vaandel. Dit kunnen we realiseren door een focus op energiezuinige werking van onze gekoelde opslag. Dat doen we bijvoorbeeld door continue monitoring van de koelinstallatie en bewegingssensor-gestuurde verlichting. Daarnaast verwarmen we ons kantoor met restwarmte van onze koelinstallaties en beschikken we over maar liefst 2.500 zonnepanelen.
Duurzame gekoelde opslag
Gekoelde opslag aardappels

Centraal gelegen gekoelde opslag

De gekoelde opslag van koelhuis Nedcool in Kerkdriel is centraal gelegen nabij de A2, afslag Kerkdriel óf Zaltbommel. We zijn gevestigd nabij het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch). Vanuit deze locatie bereiken vrachtwagens (naast de A2) tevens de snelwegen A15, A59, A12 of A27 binnen enkele minuten.

Koelopslag te huur

Regelmatig vragen producten om een nauwkeurig eigen bewaarbeleid, waardoor ze in een eigen (gekoelde) opslagruimte bewaard dienen te worden. Maar bepaalde producten kunnen ook heel goed bij elkaar opgeslagen worden in één gekoelde opslag, bijvoorbeeld omdat ze dezelfde temperatuur of omstandigheden vereisen. Wilt u meer informatie over onze koelopslag die te huur is? Contacteer Nedcool voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.
Gekoelde opslagruimte huren
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord