Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Koelruimtes

Koelruimte

Bent u op zoek naar een geschikte koelruimte voor uw product? In onze koelruimtes in Kerkdriel kan het zuurstof- en stikstofpercentage, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid nauwkeurig worden afgestemd op datgene wat uw product nodig heeft. Wij creëren op die manier de ideale bewaaromstandigheden voor uw product. Of het nu gaat om fruit, groente, aardappelen, bomen, plantgoed of voedingsmiddelen.
Koelruimtes
Koelruimte Nedcool

Kennis en ervaring

Om te bepalen wat er nodig is voor uw product gebruiken we onze eigen kennis en ervaring, uiteraard altijd samen met u. Daarnaast kunnen we bellen met onze externe specialisten en onderzoeksinstituten, zoals de Wageningen University & Research (Food & Biobased Research). Samen met hen proberen we de bewaring van de producten in onze koelruimtes verder te verbeteren.
 

Koelruimtes met certificering en erkenning

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook zijn wij een douane-entrepot en hebben een AEO-vergunning. Wij zijn een erkende inspectie-locatie voor fytosanitaire inspecties en een EG/ NVWA erkende opslaglocatie voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong, eieren en kaas.


Koelruimte als testruimte

Onze koelruimtes worden ook ingezet om innovaties van R&D-afdelingen te testen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe producten die onder koude omstandigheden moeten functioneren. Of voedingsmiddelen die zomerse temperaturen moeten aankunnen. Wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.
 
Koelruimtes met certificering en erkenning
Centraal gelegen koelruimtes

Centraal gelegen koelruimtes

De koelruimtes van Nedcool in Kerkdriel liggen op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. We zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.


Interesse in opslag voor uw producten?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
 
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.