Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Koelruimtes

De temperatuur in onze koelruimtes kan worden ingeregeld tussen -4°C en +40 graden, op een tiende graad nauwkeurig. Zo nodig kunnen wij ook het percentage zuurstof- en stikstof aanpassen. Wij creëren op die manier de juiste bewaaromstandigheden in de koelruimte voor uw product.

Koelruimtes
Koelruimte te huur

Koelruimte te huur

Sommige producten vragen een specifiek eigen bewaarbeleid en moeten daardoor in een eigen koelruimte worden bewaard. Soms zijn producten makkelijk te combineren in één koelruimte. Wilt u meer informatie over de koelruimte die te huur is? Neem gerust contact met ons op.

Kennis en ervaring met koelruimtes

Om te bepalen wat er nodig is voor uw product gebruiken we onze eigen kennis en ervaring, uiteraard altijd samen met u. Daarnaast kunnen we overleggen met externe specialisten en onderzoeksinstituten, zoals de Wageningen University & Research (Food & Biobased Research). Samen met hen proberen we de bewaring van de producten in onze koelruimtes verder te verbeteren.
 
Koelruimte huren
Koelruimtes erkenning

Koelruimtes met certificering en erkenning

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook zijn wij een douane-entrepot en hebben een AEO-vergunning. Wij zijn een erkende inspectie-locatie voor fytosanitaire inspecties, ook voor verpakkingshout en gebruikte land- en bosbouw machines. Daarnaast zijn wij een EG/ NVWA erkende opslaglocatie voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong, eieren en kaas.

Koelruimte als testruimte

Onze koelruimtes worden ook ingezet om innovaties van R&D-afdelingen te testen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe producten die onder koude omstandigheden moeten functioneren. Of voedingsmiddelen die zomerse temperaturen moeten aankunnen. Wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.
Koelruimte testen
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord