Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Voedingsmiddelen opslag

Bent u op zoek naar een koelhuis voor koelopslag, warme opslag of geconditioneerde opslag voor voedingsmiddelen? Voor bijvoorbeeld boter, chocola, concentraat sappen, eieren, kaas, vlees of vruchtensap. Dan hebben wij geschikte koelcellen voor uw product.

Koelhuis Nedcool is gespecialiseerd in de bewaring van onder meer voedingsmiddelen. Het is in onze koelcellen mogelijk om voor ieder product de juiste bewaaromstandigheden te creëren. Dus wat heeft uw product nodig om bewaard te blijven tot het moment dat u het nodig hebt? Wij denken graag met u mee over de ideale koelopslag van uw voedingsmiddelen.


Gecertificeerde opslag van voedingsmiddelen

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook uw biologische voedingsmiddelen kunnen dus in onze koelopslag. Wij zijn een douane-entrepot en in het bezit van alle relevante douanevergunningen zoals AEO. Ook zijn wij een EG/ NVWA erkend koelhuis voor de opslag van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, eieren en kaas.


Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. We zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.


Interesse in koelopslag voor uw voedingsmiddelen?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
Vlees
Vlees
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.