Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Voedingsmiddelen opslag

Bent u op zoek naar een koelhuis voor koelopslag, warme opslag of geconditioneerde opslag van voedingsmiddelen? Voor bijvoorbeeld boter, chocola, concentraat sappen, eieren, kaas, vlees, vruchtensap of andere levensmiddelen. Dan hebben wij geschikte koelcellen voor de opslag van uw voedingsmiddelen.
In onze koelcellen kunnen wij voor ieder product de juiste bewaaromstandigheden creëren. Dus wat hebben uw voedingsmiddelen nodig om bewaard te blijven tot het moment dat u ze nodig heeft? Wij denken graag met u mee.


Gecertificeerde opslag van voedingsmiddelen

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Uw biologische voedingsmiddelen kunnen dus in onze koelopslag worden bewaard. Wij zijn een douane-entrepot en in het bezit van alle relevante douanevergunningen zoals AEO. Daarnaast zijn wij een EG/ NVWA erkend koelhuis voor de opslag van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, eieren en kaas. 


Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel.
Wij zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.

 

Interesse in opslag van uw voedingsmiddelen?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden in opslag van levensmiddelen.
Voedingsmiddelen koelcelLevensmiddelen koelopslagVoedingsmiddelen koelruimte
Vlees
Vlees

Informeer naar de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord