Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Algemeen

Bent op zoek naar een koelhuis voor koelopslag, warme opslag, geconditioneerde opslag of droge opslag? Voor bijvoorbeeld IBC-containers, pallets, kuubskisten, CC containers of Deense karren? Voor uw champignonbroed, grondstoffen, halffabricaten of hars? Voor medische hulpmiddelen, plakband, verpakkingsmaterialen of vitaminepillen? Om maar wat voorbeelden te noemen van producten in ons koelhuis, naast groente, fruit, bomen, planten en voedingsmiddelen.


Bewaaromstandigheden

De temperatuur in onze koelopslag kan worden ingeregeld tussen -4°C en +40 graden (op een tiende graad nauwkeurig). Zo nodig kunnen wij ook het percentage zuurstof- en stikstof variëren. Ons koelhuis biedt daarmee zowel koelopslag, verwarmde opslag als geconditioneerde opslag en kan zo’n beetje alle producten aan.


Certificering

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Wij zijn een douane-entrepot en in het bezit van alle relevante douanevergunningen zoals AEO. Ook zijn wij erkend als inspectielocatie voor fytosanitaire inspecties. Dit geldt ook voor verpakkingshout en gebruikte land- en bosbouw machines. 


Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. We zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.


Interesse in opslag voor uw product?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
Koelhuis palletsKoelhuis UtrechtKoelhuis inspectielocatieOpslag CC containers

Informeer naar de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord