Close
Waar ben je naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
24/7
Start nu direct Offerte aanvragen
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Geconditioneerde opslag

Welke ideale omstandigheden heeft jouw product nodig om bewaard te blijven tot het moment dat je het nodig hebt? Misschien is dat een tot-op-de-tiende nauwkeurige bewaartemperatuur, een lagere luchtvochtigheid of juist een specifieke luchtsamenstelling. Of het nu gaat om bijvoorbeeld citrusfruit, fruitbomen of gember; wanneer je op zoek bent naar geconditioneerde opslag, ben je bij ons aan het juiste adres.
Geconditioneerde opslag
Geconditioneerde opslag / Ultra-Low-Oxygen

Geconditioneerde opslag / Ultra-Low-Oxygen

Onze koelcellen zijn uitgerust met faciliteiten voor geconditioneerde opslag of Ultra-Low-Oxygen (ULO), ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld peren of sinaasappels. Maar ook bijvoorbeeld bomen en planten hebben baat bij deze koelcellen, waar wij het zuurstof- en stikstofpercentage, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid optimaal kunnen beheersen. Het is mogelijk om voor ieder product de juiste bewaaromstandigheden te creëren.

Kennis en ervaring in geconditioneerde opslag

Om te bepalen wat er nodig is voor jouw product gebruiken we onze eigen kennis en ervaring, uiteraard altijd samen met jou. Daarnaast kunnen we bellen met onze externe specialisten en onderzoeksinstituten, zoals de Wageningen University & Research (Food & Biobased Research). Samen met hen proberen we de bewaring van diverse producten verder te verbeteren.
Kennis en ervaring in geconditioneerde opslag
24 uur per dag monitoring

24 uur per dag monitoring

Als de bewaaromstandigheden zo belangrijk zijn voor het kwaliteitsbehoud van je product, wil je dat die kwaliteit goed gemonitord wordt. Dat doen we dus ook. Er worden periodiek handmatig controles uitgevoerd om de productkwaliteit te bewaken. We informeren je over de uitkomsten én geven advies over de bewaarduur.

Nauwkeurige bewaartemperatuur

Sommige producten hebben een hele stabiele en specifieke bewaartemperatuur nodig om goed van kwaliteit te blijven. Dan zoek je een koelopslag die tot op de tiende nauwkeurig koelt. Omdat de temperatuur in onze koelopslag kan variëren van -4 tot +40 graden (uiteraard op een tiende graad nauwkeurig), kunnen we zo’n beetje alle producten aan.

Geconditioneerde opslag als testfaciliteit 

De faciliteiten voor geconditioneerde opslag waarmee onze koelcellen zijn uitgerust, kunnen ook worden ingezet voor onderzoek en testen. Wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.
 
Nauwkeurige bewaartemperatuur
Start vandaag nog met jouw koelopslag
Interesse in opslag voor jouw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met je mee over de ideale opslag van jouw product.