Nedcool

Nedcool. Van -4 tot +40ºC

Direct koelopslag nodig?
Bel 0418-636300

Geconditioneerde opslag

Welke ideale omstandigheden heeft jouw product nodig om bewaard te blijven tot het moment dat je het nodig hebt?

Misschien is dat een tot-op-de-tiende nauwkeurige bewaartemperatuur, een lagere luchtvochtigheid of juist een specifieke luchtsamenstelling. Wanneer je op zoek bent naar geconditioneerde opslag voor bijvoorbeeld je peren of hortensia’s, ben je bij ons aan het juiste adres.

witregel

ULO-bewaring

Onze koelcellen zijn geschikt voor Ultra-Low-Oxygen (ULO) bewaring, ideaal bijvoorbeeld voor het bewaren voor peren. Daardoor is het mogelijk om voor ieder product de juiste omstandigheden te creëren.

Om te bepalen wat er nodig is voor jouw product gebruiken we onze eigen kennis en ervaring. Daarnaast bellen we ook wel eens met onze connecties van de Wageningen University & Research (Food & Biobased Research). Samen sparren we over hoe de bewaring van deze specifieke soort nog verder verbeterd kan worden.

witregel

24 uur per dag monitoring

Als de bewaaromstandigheden zo belangrijk zijn voor het kwaliteitsbehoud van je product, wil je dat die kwaliteit goed gemonitord wordt. Dat doen we dus ook.

Er worden periodiek handmatig controles uitgevoerd om de productkwaliteit te bewaken. We informeren je over de uitkomsten én geven advies over de bewaarduur.

witregel

Precisiekoeling

Sommige soorten hebben een hele stabiele en specifieke bewaartemperatuur nodig om goed van kwaliteit te blijven. Dan zoek je een koelopslag die tot op de tiende nauwkeurig koelt, want koelcellen met 2 graden foutmarge daar word je niet blij van.

Omdat de temperatuur in onze koelopslag kan dalen tot -4 graden, kunnen we zo’n beetje alle producten aan.

witregel

Voorbeelden van geconditioneerde opslag

Onze kennis, monitoring en koelcellen zijn eerder ingezet bij de bewaring van fruit, groente, aardappelen, bomen, planten en industriële producten.

witregel

Wil je meer weten over welke opslag er het beste past bij jouw product? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.