Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Geconditioneerde opslag

Welke omstandigheden heeft uw product nodig om bewaard te blijven tot het moment dat u het nodig hebt? Misschien is dat een tot-op-de-tiende nauwkeurige bewaartemperatuur, een lagere luchtvochtigheid of juist een specifieke luchtsamenstelling. Of het nu gaat om bijvoorbeeld sinaasappels, fruitbomen of gember; wanneer u op zoek bent naar geconditioneerde opslag, bent u bij ons aan het juiste adres.
Geconditioneerde opslag
koelcel geconditioneerde opslag

Geconditioneerde opslag / Ultra-Low-Oxygen

Onze koelcellen zijn uitgerust met faciliteiten voor geconditioneerde opslag of Ultra-Low-Oxygen (ULO), ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld peren of sinaasappels. Maar ook bijvoorbeeld bomen en planten hebben baat bij deze koelcellen, waar wij het zuurstof- en stikstofpercentage, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid optimaal kunnen inregelen. Het is daardoor mogelijk om voor ieder product de juiste bewaaromstandigheden te creëren.

Kennis en ervaring in geconditioneerde opslag

Om te bepalen wat er nodig is voor uw product gebruiken we onze eigen kennis en ervaring, uiteraard altijd samen met u. Daarnaast kunnen we bellen met onze externe specialisten en onderzoeksinstituten, zoals de Wageningen University & Research (Food & Biobased Research). Samen met hen proberen we de bewaring van diverse producten verder te verbeteren.
zachtfruit geconditioneerde opslag
hortensia geconditioneerde opslag

24 uur per dag monitoring

Als de bewaaromstandigheden zo belangrijk zijn voor het kwaliteitsbehoud van uw product, wilt u dat die kwaliteit goed gemonitord wordt. Dat doen we dus ook. Er worden periodiek handmatig controles uitgevoerd om de productkwaliteit te bewaken. We informeren u over de uitkomsten én geven advies over de bewaarduur.

Nauwkeurige bewaartemperatuur

Sommige producten hebben een hele stabiele en specifieke bewaartemperatuur nodig om goed van kwaliteit te blijven. Dan zoekt u een koelopslag die tot op de tiende nauwkeurig koelt. Omdat de temperatuur in onze koelopslag kan variëren van -4 tot +40 graden (uiteraard op een tiende graad nauwkeurig), kunnen we zo’n beetje alle producten aan.
plantgoed geconditioneerde opslag
koelcellen geconditioneerde opslag

Geconditioneerde ruimte

Sommige producten vragen een specifiek eigen bewaarbeleid en moeten daardoor in een eigen geconditioneerde ruimte worden bewaard. Soms zijn producten makkelijk te combineren in één ruimte. 

De faciliteiten voor geconditioneerde opslag waarmee onze koelcellen zijn uitgerust, kunnen ook worden ingezet voor onderzoek en testen. Wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord