Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Fruit opslag

Bent u op zoek naar een koelhuis voor koelopslag, fruitkoeling of geconditioneerde opslag voor uw fruit? Voor bijvoorbeeld appels, citrusfruit, druiven, exotisch fruit, kiwi's, mango's, peren, pomelo’s of sinaasappels. Dan hebben wij de geschikte koelcellen voor u. Het is immers mogelijk om voor ieder product de juiste omstandigheden te creëren.


Fruit opslag

Koelhuis Nedcool is gespecialiseerd in de bewaring van temperatuurgevoelige producten,
zoals fruit. Wij denken graag met u mee over de ideale koelopslag van uw product. Ook het drogen van vochtige kartonnen verpakkingen van (geïmporteerd) fruit behoort tot de mogelijkheden. Daarmee wordt de kwaliteit voor een langere periode gewaarborgd. Het fruit in de koelruimtes wordt expliciet gemonitord op relatieve luchtvochtigheid en ethyleen.  


Gecertificeerde fruit opslag

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook uw biologisch fruit kan dus in onze koelopslag. Wij zijn een douane-entrepot en in het bezit van alle relevante douanevergunningen zoals AEO. Dat heeft grote voordelen bij het opslaan van uw import fruit in ons koelhuis. Wij zijn eveneens een erkende inspectie-locatie voor fytosanitaire inspecties.
 

Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. We zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van
waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.
 

Interesse in opslag van uw fruit?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
A2 fruit opslag Sinaasappels fruit opslag Peren fruit opslag
Sinaasappels
Sinaasappels
Pomelo's
Pomelo's

Informeer naar de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord