Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Koelopslag

Als u een product met zorg en toewijding hebt geproduceerd of geteeld, zoekt u een partner die met dezelfde aandacht de koelopslag verzorgt. U zoekt iemand die ervoor zorgt dat de temperatuur 24 uur per dag wordt gemonitord en die periodiek handmatig controles uitvoert om de productkwaliteit te bewaken. Of het nu gaat om fruitkoeling, aardappelen, sap concentraten of vitaminepillen, wij denken graag met u mee over de optimale koelopslag van uw producten.
Koelopslag
aardapppel koelopslag

Optimale gekoelde opslag

Wij bieden gekoelde opslag aan tussen -4°C en +40 graden. De optimale gekoelde opslag van uw product is afhankelijk van meerdere factoren. Sommige producten hebben een hele stabiele en specifieke temperatuur nodig om goed van kwaliteit te blijven, terwijl dat voor andere producten minder nauwkeurig komt. 

 

Koelopslag voor pilotproducten en testen

Zelfs innovaties van R&D-afdelingen die nog in de pilotfase verkeren, komen in onze koelcellen om uitvoerig en tot in detail getest te worden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe producten die onder koude omstandigheden moeten functioneren. Zo zijn onze koelcellen ingezet bij het testen van biobrandstoffen en caravankachels. Wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.
IBC koelopslag
sinaasappels koelopslag

Gecertificeerde koelopslag

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook zijn wij een douane-entrepot en in het bezit van alle relevante douanevergunningen, zoals AEO. Wij zijn een erkende inspectie-locatie voor fytosanitaire inspecties, ook voor verpakkingshout en gebruikte land- en bosbouw machines. Daarnaast zijn wij een EG/ NVWA erkend koelhuis voor de opslag van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, eieren en kaas. 
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord