Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Koelopslag

Als u een product met zorg en toewijding hebt geproduceerd of geteeld, zoekt u een partner die met dezelfde aandacht de koelopslag verzorgt. U zoekt iemand die ervoor zorgt dat de temperatuur 24 uur per dag wordt gemonitord en die periodiek handmatig controles uitvoert om de productkwaliteit te bewaken. Of het nu gaat om fruitkoeling, aardappelen, sap concentraten of vitaminepillen, wij denken graag met u mee over de ideale koelopslag van uw producten.
Koelopslag
Koelopslag aardappelen

Nauwkeurige koelopslag

Sommige producten hebben een hele stabiele en specifieke bewaartemperatuur nodig om goed van kwaliteit te blijven. Dan zoekt u een koelopslag die tot op een tiende graad nauwkeurig koelt. Omdat de temperatuur in onze koelopslag kan worden ingeregeld tussen -4°C en +40 graden (uiteraard op een tiende graad nauwkeurig), kunnen we zo’n beetje alle producten aan.

Koelopslag voor pilotproducten en testen

Zelfs innovaties van R&D-afdelingen die nog in de pilotfase verkeren, komen in onze koelcellen om uitvoerig en tot in detail getest te worden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe producten die onder koude omstandigheden moeten functioneren. Zo zijn onze koelcellen ingezet bij het testen van biobrandstoffen en caravankachels. Wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.
Koelopslag IBC
Koelopslag Sinaasappels

Gecertificeerde koelopslag

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook zijn wij een douane-entrepot en in het bezit van alle relevante douanevergunningen, zoals AEO. Wij zijn een erkende inspectie-locatie voor fytosanitaire inspecties en een EG/ NVWA erkend koelhuis voor de opslag van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, eieren en kaas.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.