Nedcool

Nedcool. Van -4 tot +40ºC

Direct koelopslag nodig?
Bel 0418-636300

Koelopslag/verwarmde opslag

Wat heeft jouw product nodig om bewaard te blijven tot het moment dat je het nodig hebt.

Wanneer je het met toewijding en precisie hebt geteeld of geproduceerd, zoek je een partner die met dezelfde aandacht de koelopslag of verwarmde opslag verzorgt. Je zoekt iemand die ervoor zorgt dat de temperatuur 24 uur per dag wordt gemonitord en die periodiek handmatig controles uitvoert om de productkwaliteit te bewaken.

Dan denken we graag met je mee over de ideale koelopslag of verwarmde opslag van je product.

witregel

Precisiekoeling

Sommige producten hebben een hele stabiele en specifieke bewaartemperatuur nodig om goed van kwaliteit te blijven. Dan zoek je een koelopslag die tot op de tiende nauwkeurig koelt, want koelcellen met 2 graden foutmarge daar word je niet blij van.

Omdat de temperatuur in onze koelopslag kan dalen tot -4 graden, kunnen we zo’n beetje alle producten aan.

witregel

Verwarmde opslag

Sommige producten zoals bonen of aardappelvarianten worden juist verwarmd opgeslagen. Ook hiervoor hebben we de bijpassende faciliteiten om tot 40 graden warmte stabiel te bewaren.

witregel

Pilotproducten van R&D-afdelingen

Zelfs de innovaties van R&D-afdelingen die nog in de pilotfase verkeren, komen in onze koelcellen om uitvoerig en tot in detail getest te worden. Of het nu gaat om technologische ontwikkelingen van non-food producten die zomerse temperaturen aan moeten kunnen of om food-noviteiten die juist onder koude omstandigheden getest worden, wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.

Kortom, wij hebben de kennis, ervaring en koelcellen om uw product te bewaren!

witregel

Ben je op zoek naar gekoelde of verwarmde opslag? Of wil je liever geadviseerd worden over welke opslag het beste past bij jouw product? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.