Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Bomen en plantgoed opslag

Bent op zoek naar een koelhuis voor de geconditioneerde opslag van uw bomen of plantgoed? Bijvoorbeeld voor (fruit)bomen, stekgoed, hortensia’s of aardbeiplanten? Dan hebben wij de geschikte planten koelcel voor u. De koelopslag van planten en bomen stelt immers hoge eisen aan de koelruimtes en de bewaaromstandigheden.


Geconditioneerde opslag van bomen en plantgoed

Onze koelcellen zijn uitgerust met faciliteiten voor geconditioneerde opslag. Daarmee kunnen we het zuurstof- en stikstofpercentage, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid in de planten koelcel nauwkeurig afstemmen op datgene wat uw bomen of planten nodig hebben. Het is mogelijk om voor ieder product de juiste bewaaromstandigheden te creëren. Op die manier kunnen de bomen en planten overwinteren.


Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. Wij zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.


Interesse in bomen of planten opslag?

Dan kunt u bij Nedcool terecht voor optimale bomen en planten opslag afgestemd op uw specifieke soort. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
Opslag plantenOpslag bomen
Hortensia
Hortensia
Fruitbomen
Fruitbomen

Informeer naar de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord