Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Koelbedrijf Nedcool

Heeft u voor de opslag van uw producten een betrouwbaar koelbedrijf nodig? Nedcool is specialist in het opslaan van temperatuurgevoelige producten, waaronder groente en fruit, bomen en planten, voedingsmiddelen of industriële producten, zoals halffabricaten en grondstoffen. 
Koelbedrijf Nedcool
Koelbedrijf tiende graag nauwkeurig

De juiste bewaaromstandigheden

Koelbedrijf Nedcool kan heel gericht de juiste bewaaromstandigheden voor een product realiseren. De temperatuur in onze koelcellen kan (op een tiende graad nauwkeurig) tussen -4°C en +40 graden Celsius worden ingeregeld. Indien gewenst kan eveneens het percentage zuurstof- en stikstof aangepast worden. Dit kan zowel bij gekoelde opslag, warme opslag, droge opslag als bij geconditioneerde opslag.

Gecertificeerd en erkend koelbedrijf

Koelbedrijf Nedcool is in het bezit van een BRC en SKAL-certificaat. Nedcool is een douane-entrepot en beschikt tevens over een AEO-vergunning. Wij zijn een erkende inspectie-locatie voor fytosanitaire inspecties, ook voor verpakkingshout en gebruikte land- en bosbouw machines. Daarnaast zijn wij een EG/ NVWA erkende opslaglocatie voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong, eieren en zuivel.
Koelbedrijf aardappels
Koelbedrijf voor containers

Voordelen van Nedcool

  • Gemakkelijk bereikbaar, onze locatie ligt nabij de A2, A15 en A59
  • Wij kunnen het transport verzorgen van en naar ons koelbedrijf
  • Onze koelopslag koelt op een tiende graad nauwkeurig
  • Wij onderzoeken altijd of de bewaring van het product nóg beter kan
  • Wij zijn echt betrokken bij de producten in ons koelhuis

Koelbedrijf nabij A2

Koelbedrijf Nedcool is zeer gunstig en centraal gelegen in Nederland. U treft ons koelbedrijf dichtbij snelweg A2 in Kerkdriel, afslag Kerkdriel óf Zaltbommel. Hier zijn we gevestigd rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de snelwegen A15, A59, A12 of A27 bereiken.
Koelbedrijf voor IBC's
Koelbedrijf sinaasappels

Wij denken graag met u mee

Hoe een product bewaard moet worden is afhankelijk van aard van het product. Bepaalde producten behoeven hierin een geheel eigen bewaarbeleid, anderen zijn aan minder strikte voorwaarden gebonden. De ideale opslag van uw product wordt bepaald door meerdere factoren. Koelbedrijf Nedcool helpt u graag met een passende oplossing voor uw product. Wilt u meer informatie over onze bewaarmogelijkheden? Contacteer Nedcool voor een advies op maat.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord