Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Koelhuis Nedcool

Bent u op zoek naar een koelhuis voor koelopslag, warme opslag, geconditioneerde opslag of droge opslag? Koelhuis Nedcool is gespecialiseerd in de bewaring van temperatuurgevoelige producten, zoals fruit, groente, aardappelen, bomen, plantgoed, voedingsmiddelen of industriële producten als halffabricaten en grondstoffen.

Koelhuis Nedcool
Koelhuizen koelhuis

Bewaaromstandigheden in het koelhuis

In onze koelhuizen in Kerkdriel bevinden zich een groot aantal koelcellen. De temperatuur in deze koelruimtes kan worden afgesteld tussen -4°C en +40 graden, op een tiende graad nauwkeurig. Ook het zuurstof- en stikstofpercentage, temperatuur en relatieve luchtvochtigheid kunnen wij aanpassen. Daardoor kunnen uw producten onder ideale bewaaromstandigheden worden bewaard.

​​​​​​​Centraal gelegen koelhuis

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. Onze koelhuizen bevinden zich dus rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.
 
koelhuis A2
Erkend koelhuis

Gecertificeerd en erkend koelhuis

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook zijn wij een douane-entrepot en hebben een AEO-vergunning. Wij zijn een erkende inspectie-locatie voor fytosanitaire inspecties. Dit geldt ook voor verpakkingshout en gebruikte land- en bosbouw machines. Daarnaast zijn wij één van de erkende koelhuizen (EG/ NVWA) die levensmiddelen van dierlijke oorsprong, eieren en kaas mogen opslaan.
 

Koelhuis als testfaciliteit

De faciliteiten voor geconditioneerde opslag waarmee de koelcellen in ons koelhuis zijn uitgerust, kunnen ook worden ingezet voor onderzoek en testen. Wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.


Interesse in opslag voor uw producten?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden in ons koelhuis!

 
Koelhuis testen
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord