Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Douane-entrepot

Koelhuis Nedcool heeft diverse douanevergunningen die voordeel opleveren als u producten importeert naar Nederland. Als douane-entrepot kunnen wij import en exportgoederen voor onbepaalde tijd opslaan. Tijdens de opslagperiode in ons douane-entrepot hoeft u als eigenaar van de goederen nog geen invoerrechten en BTW te betalen. Door onze vergunning inschrijving in de administratie hoeven goederen niet fysiek te worden aangebracht bij de douane. Dit gebeurt dat door inschrijving in onze administratie.
 

Douane-entrepot met AEO-status

Dankzij onze AEO status (Authorised Economic Operator) verlopen import- en exporttransacties in de Europese Unie sneller en makkelijker. Koelhuis Nedcool heeft zowel een vergunning AEO Veiligheid (AEO-S) als vergunning AEO Douanevereenvoudigingen (AEO-C). Belangrijke voordelen zijn bijvoorbeeld minder fysieke en documentcontroles en voorrang als de aangifte voor controle is geselecteerd.
Douane-entrepot
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.