Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Industrie / halffabricaten / grondstoffen

Bedrijven in de industriesector die op zoek zijn naar opslagmogelijkheden voor halffabricaten of grondstoffen zijn bij ons aan het goede adres. In ons koelhuis bevinden zich tientallen koelcellen. Iedere celruimte kan afzonderlijk worden ingeregeld. Voor veel producten is alleen een specifieke temperatuur nodig. De temperatuur in onze koelcellen kan worden ingeregeld tussen -4°C en +40 graden (op een tiende graad nauwkeurig). Maar zo nodig kunnen wij ook het percentage zuurstof en stikstof aanpassen.


De optimale opslag van uw halffabricaten of grondstoffen

Sommige producten vragen een specifiek eigen bewaarbeleid en moeten daardoor in een eigen  koelcel worden bewaard. Soms  zijn producten makkelijk te combineren in één koelcel. De ideale opslag van uw halffabricaten of grondstoffen wordt bepaald door meerdere factoren. Wij denken graag met u mee wat bij u en uw product past.


Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel.
Wij zitten rond het logistieke knooppunt van Nederland (Utrecht - Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten. 


Interesse in opslag voor uw halffabricaten of grondstoffen?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
Grondstoffen opslagConcentraat opslagA15 koelhuis

Informeer naar de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord