Warme opslag
Sommige producten hebben een hele stabiele en specifieke bewaartemperatuur nodig om goed van kwaliteit te blijven. Denk bijvoorbeeld aan voedingsmiddelen, zoals chocolade die op kamertemperatuur moet worden bewaard. Andere producten moeten juist geleidelijk op temperatuur worden gebracht. De temperatuur in onze warme opslag kan tot op een tiende graad nauwkeurig worden ingeregeld, tot maximaal +40 graden Celcius.
Warme opslag voor pilotproducten en testen
Ook innovaties van R&D-afdelingen die nog in de pilotfase verkeren, komen in onze koelcellen om uitvoerig en tot in detail getest te worden. Denk bijvoorbeeld aan voedingsmiddelen die zomerse temperaturen moeten aankunnen. Of sondevoeding dat wordt blootgesteld aan enorme temperatuurswisselingen om zo te testen of het wel echt steriel geproduceerd is. Wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.
Ongediertebestrijding
Een andere toepassing van onze warme opslag is ongediertebestrijding. Door een combinatie van warmte en een laag zuurstofgehalte wordt ongedierte op milieuvriendelijke wijze onschadelijk gemaakt. Dit is bijvoorbeeld goed toepasbaar bij ongedierte in bigbags.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.