Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Vlees

Bent u op zoek naar een koelhuis voor de opslag van vlees? Wij zijn een EG/ NVWA erkend koelhuis voor de opslag van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, oftewel vlees.


Nauwkeurige bewaartemperatuur

Koelhuis Nedcool is gespecialiseerd in de bewaring van onder meer voedingsmiddelen. Vlees heeft uiteraard een hele stabiele bewaartemperatuur nodig om goed van kwaliteit te blijven. De temperatuur in onze koelopslag kan dalen tot -4 graden Celsius, en dat op een tiende graad nauwkeurig.


Gecertificeerde opslag van vlees

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook uw biologisch vlees kan dus in onze koelopslag. Wij zijn een douane-entrepot en in het bezit van alle relevante douanevergunningen zoals AEO. Ook zijn wij een EG erkend of NVWA erkend koelhuis voor de opslag van levensmiddelen van dierlijke oorsprong.


Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. We zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.
Impressie
Koelhuis opslag vlees
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.