Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Vlees

Koelhuis Nedcool is een EG/NVWA erkend koelhuis voor de opslag van levensmiddelen van dierlijke oorsprong en gespecialiseerd in bewaring van temperatuurgevoelige producten. De temperatuur in onze koelopslag kan dalen tot -4 graden Celsius, tot op een tiende graad nauwkeurig. Uitermate geschikt voor de opslag van vlees dus.
 

Gecertificeerde opslag van vlees

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook uw biologisch vlees kan dus in onze koelopslag. Wij zijn een douane-entrepot en in het bezit van alle relevante douanevergunningen zoals AEO. Daarnaast zijn wij een EG erkend of NVWA erkend koelhuis voor de opslag van levensmiddelen van dierlijke oorsprong.
 

Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. We zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.
 

Interesse in opslag van uw vlees?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
Impressie
Koelhuis opslag vlees

Informeer naar de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord