ULO-cel bewaring van fruit
Bij ULO cel bewaring - oftewel Ultra Low Oxygen bewaring - wordt het zuurstofgehalte in ULO cellen omlaag gebracht. Dit vertraagt het natuurlijke rijpingsproces van het fruit. Door tegelijkertijd de temperatuur in de ULO cel te verlagen, wordt het mogelijk om fruit lang te bewaren. Voor appels en peren is ULO bewaring enorm populair, omdat het de bewaartijd verlengt tot bijna een jaar. Alle koelcellen in ons complex zijn geschikt voor ULO bewaring.
24 uur per dag monitoring van de ULO-cel
Door ULO bewaring wordt het mogelijk uw fruit langer te bewaren, met behoud van kwaliteit. Wij houden de bewaaromstandigheden in de ULO cellen 24 uur per dag in de gaten. Er worden periodiek handmatig controles uitgevoerd om de productkwaliteit te bewaken. We informeren u over de uitkomsten en geven advies over de bewaarduur.
Voordelen van ULO-bewaring bij Nedcool
- Gemakkelijk bereikbaar, onze locatie ligt nabij de A2, A15 en A59
- Wij kunnen het transport verzorgen van en naar onze koelopslag
- Onze koelopslag koelt op een tiende graad nauwkeurig
- Wij onderzoeken altijd of de bewaring van het product nóg beter kan
Ongediertebestrijding
Een minder bekende toepassing van de ULO bewaring is ongediertebestrijding. Door producten te bewaren in ULO cel met een laag zuurstofpercentage is het mogelijk om ongedierte te bestrijden. Een natuurlijke en milieuvriendelijke bestrijdingsmethode, want uitsluitend de luchtsamenstelling is aangepast.
Interesse in opslag van uw producten?
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.