Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Sinaasappels

Bent u op zoek naar een koelhuis voor de koelopslag of geconditioneerde opslag voor uw import fruit, zoals sinaasappels? Onze koelcellen zijn uitermate geschikt voor de bewaring hiervan.
 

Bewaren van sinaasappels voor retail of industrie

Koelhuis Nedcool is gespecialiseerd in de bewaring van onder meer sinaasappels. Welke bewaaromstandigheden hebben uw sinaasappels nodig om bewaard te blijven tot het moment dat u het nodig hebt? Sinaasappels voor de retail vragen immers een andere bewaarduur dan sinaasappels voor industriële verwerking. Wanneer u op zoek bent naar nauwkeurige geconditioneerde opslag voor sinaasappels, bent u bij ons aan het juiste adres. Het is in onze koelcellen immers mogelijk om voor ieder product de juiste omstandigheden te creëren. Daardoor kunnen wij de reguliere bewaartermijn van ± 8-10 weken verlengen tot wel 20-25 weken!
 

Drogen van natte dozen geïmporteerde sinaasappels

Ook het drogen van nat binnen gekomen dozen geïmporteerde sinaasappels behoort tot de mogelijkheden. Daarmee wordt de kwaliteit immers voor een langere periode gewaarborgd.
 

Gecertificeerde opslag van sinaasappels

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook uw biologische sinaasappels kunnen dus in onze koelopslag. Wij zijn een douane-entrepot en in het bezit van alle relevante douanevergunningen zoals AEO. Dat heeft grote voordelen bij het opslaan van uw sinaasappels in ons koelhuis.
 

Fytosanitaire inspectie van sinaasappels bij koelhuis Nedcool

Wij zijn door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) erkend als inspectielocatie voor fytosanitaire inspecties. De inspecties van geïmporteerde sinaasappels kan dus bij koelhuis Nedcool plaatsvinden.
 

Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. We zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.
 

Interesse in opslag van uw sinaasappels?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
 
Impressie
Koelhuis sinaasappels
Koelopslag sinaasappels
Koelcel sinaasappels

Informeer naar de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord