Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Pomelo's

Bent u op zoek naar een koelhuis voor de koelopslag of geconditioneerde opslag voor uw import fruit, zoals pomelo’s? Onze koelcellen zijn uitermate geschikt voor de bewaring hiervan.


Langdurige bewaring van pomelo’s

Koelhuis Nedcool is gespecialiseerd in de bewaring van onder meer pomelo’s. Pomelo’s zijn gevoelig voor bederf door lage temperatuur en kunnen uitdrogen. Wanneer u op zoek bent naar nauwkeurige geconditioneerde opslag voor pomelo’s, bent u bij ons aan het juiste adres. Het is in onze koelcellen mogelijk om voor ieder product de juiste omstandigheden te creëren.


Gecertificeerde opslag van pomelo’s

Ons koelhuis beschikt over een BRC en SKAL-certificaat. Ook uw biologische pomelo’s kunnen dus in onze koelopslag. Wij zijn een douane-entrepot en in het bezit van alle relevante douanevergunningen zoals AEO. Dat heeft grote voordelen bij het opslaan van uw geïmporteerde pomelo’s in ons koelhuis.


Fytosanitaire inspectie van pomelo’s bij koelhuis Nedcool

Wij zijn door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) erkend als inspectielocatie voor fytosanitaire inspecties. De inspecties van geïmporteerde pomelo’s kan dus bij koelhuis Nedcool plaatsvinden.


Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. We zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.

 

Interesse in opslag van uw pomelo's?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
 
Impressie
Koelcel pomelo
Koelhuis pomelo

Informeer naar de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord