Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Hortensia

Bent u op zoek naar een koelhuis voor geconditioneerde koelopslag van uw hortensia's? Door het koelen van hortensia’s in ons koelhuis wordt het mogelijk deze te integreren in uw teeltcyclus of op afroep beschikbaar te maken voor de retail. Onze koelcellen zijn uitgerust met faciliteiten voor geconditioneerde opslag. Het is daardoor mogelijk om voor de juiste bewaaromstandigheden te creëren voor uw hortensia’s.


Luchtvochtigheid belangrijk bij opslag van hortensia’s

Bij de bewaring van stekgoed zoals hortensia’s is de temperatuur in relatie tot de hoeveelheid vocht van belang. Te weinig vocht leidt tot uitdroging, te veel tot schimmelgroei. Onze koelcellen zijn voorzien van bevochtigingsinstallaties en ontvochtigingsapparatuur. De relatieve luchtvochtigheid (RV) kan daarmee nauwkeurig worden afgestemd op uw hortensia’s in de koelcel.


Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. We zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.
 

Interesse in opslag van uw hortensia's?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
 
Impressie
Koelopslag hortensia
Koelcel hortensia
Koelhuis hortensia

Informeer naar de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord