Close
Waar bent u naar op zoek?
Van -4 tot 40 celcius
Bel ons gerust voor informatie 0418-636300

Fruitbomen

Om de winterrust te overbruggen, bewaren wij fruitbomen van diverse boomkwekerijen. Dit product stelt hoge eisen aan de bewaaromstandigheden.
 

Fruitbomen zijn gevoelig voor ethyleen

Fruitbomen worden steeds later geplant vanwege een betere aanslag van de bomen. Zodoende worden zij langer dan voorheen opgeslagen in koelcellen. Dit verhoogt het risico op ethyleenschade. Fruitbomen zijn immers zeer gevoelig voor ethyleengas. Ethyleengas wordt bijvoorbeeld geproduceerd door rijpend fruit, maar de fruitbomen produceren zelf ook ethyleen. Dankzij onze jarenlange ervaring komen de fruitbomen in onze koelcellen veilig de winterrust door.
 

Koelhuis Nedcool is centraal gelegen

Koelhuis Nedcool in Kerkdriel ligt op een steenworpafstand van de A2, afslag Kerkdriel. We zitten rond het logistieke knooppunt in het midden van Nederland (Utrecht – Den Bosch) van waaruit vrachtwagens binnen enkele minuten ook op de A15, A59, A12 of A27 zitten.
 

Interesse in koelopslag voor uw fruitbomen?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
 
Impressie
Koelcel bomen

Informeer naar de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Start vandaag nog met uw koelopslag
Interesse in opslag voor uw producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over de ideale opslag van uw product.
Cookies
Wij gebruiken cookies. Lees hier meer over.
Akkoord