Nedcool

Nedcool. Van -4 tot +40ºC

Direct koelopslag nodig?
Bel 0418-636300

Verwarmde opslag

Wat heeft jouw product nodig om bewaard te blijven tot het moment dat je het nodig hebt.

Wanneer je het met toewijding en precisie hebt geteeld of geproduceerd, zoek je een partner die met dezelfde aandacht de verwarmde opslag verzorgt. Je zoekt iemand die ervoor zorgt dat de temperatuur 24 uur per dag wordt gemonitord en die periodiek handmatig controles uitvoert om de productkwaliteit te bewaken.

Dan denken we graag met je mee over de ideale verwarmde opslag van je product.

 

Verwarmde opslag

Sommige producten zoals bonen of aardappelvarianten worden juist verwarmd opgeslagen. Ook hiervoor hebben we de bijpassende faciliteiten om tot 40 graden warmte stabiel te bewaren.

 

Pilotproducten van R&D-afdelingen

Zelfs de innovaties van R&D-afdelingen die nog in de pilotfase verkeren, komen in onze koelcellen om uitvoerig en tot in detail getest te worden. Of het nu gaat om technologische ontwikkelingen van non-food producten die zomerse temperaturen aan moeten kunnen of om food-noviteiten die juist onder koude omstandigheden getest worden, wij kunnen hierin faciliteren én inhoudelijk meedenken.

Kortom, wij hebben de kennis, ervaring en koelcellen om uw product te bewaren!

 

Ben je op zoek naar verwarmde opslag? Of wil je liever geadviseerd worden over welke opslag het beste past bij jouw product? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.