Nedcool

Nedcool. Van -4 tot +40ºC

Direct koelopslag nodig?
Bel 0418-636300

Disclaimer

Aan de inhoud van deze site wordt continu veel aandacht besteed. Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie op de site zo actueel en volledig mogelijk is. Ondanks dat bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn. Daarom kunnen aan de teksten op deze site geen rechten worden ontleend. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van de teksten of wegens vermeende onjuistheden.

Links van en naar derden vallen buiten de controle van Nedcool. Nedcool kan daarom nooit voor de inhoud van de websites van derden verantwoordelijk worden gehouden.

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van Nedcool, tenzij anders vermeld. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, logo’s, foto’s en illustraties. Wanneer u de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, dient u hiervoor vooraf schriftelijk toestemming te vragen. U kunt uw verzoek met vermelding van het doel mailen aan Nedcool.

Deze website maakt geen gebruik van cookies.

Om privacy redenen wordt informatie over bezoeken aan de website slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking. De informatie wordt nooit gebruikt om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u mogelijkerwijs via de website verstrekt, worden uitsluitend gebruikt voor uw aanvraag of reactie. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.